Keresés a bubb.hu oldalakon:
Kozmetikai tetoválás oktatás

Kozmetikai tetoválás oktatás

Kozmetikai tetoválás oktatásA PUREBEAU magyarországi képviselete az anyacég által kifejlesztett oktatási módszereket, valamint az oktatók több mint 23 éves tapasztalatát ötvözve
sminktetováló tanfolyam, tetováló tanfolyam, kozmetikai smintetováló tanfolyam, permanent make
SminktetoválásSminktetov??l??s 23 ??ves szakmai tapasztalattal, sminktetov??l?? oktat??t??l, professzion??lis Purebeau term??kekkel. Elrontott sminktetov??l??s jav?
sminktetoválás, sminktetováló, kozmetikus szakoktató, sminktetoválás képek, sminktetoválás
Sminktetováló tanfolyamA Bella Magyarország sminktetováló gépek és sminktetováló kiegészít?k, t?k, pigmentek és gyakorló anyagok forgalmazását végzi. Tanfolyamunkon megtanulhatja a sminktetoválás folyamatát az alapoktól a haladó szintig.
sminktetováló tanfolyam, tanfolyam, sminktetoválás
Sminktetováló tanfolyamSminktetováló tanfolyam
http://www.baalbekstudio.hu/_sminktetovalasTöbb mint 15 éve foglalkozunk sminktetoválás oktatásával, nagy hangsúlyt fektetve a szakma újdonságainak folyamatos figyelemmel kísérésére, és az oktatók magas szintű továbbképzésre. Alap-, és továbbképző sminktetoválás tanfolyamainkon a hallgatók nemzetközi oklevéllel rendelkező trénerek vezetésével minden elméleti és gyakorlati tudást elsajátíthatnak, ami a tökéletes, magas szintű munkához nélkülözhetetlen. Oktatóink rendszeresen nemzetközi tréningeken fejlesztik tudásukat és frissítik ismereteiket, ezért tanfolyamainkon hallgatóink mindig naprakész információkat kapnak, a legkorszerűbb technikákkal és a legújabb nemzetközi trendekkel ismerkedhetnek meg. 5 napos sminktetováló alaptanfolyamunkon a hallgatók minden elméleti és gyakorlati tudást elsajátíthatnak, ami a tökéletes, magas szintű munkához nélkülözhetetlen. Alaptanfolyamunk öt napos, amely két elméleti és háromgyakorlati napból áll. A gyakorlati részben speciális segédeszközökön elsajátított, biztos vonalvezetés után következik a munka hozott modellen. Az öt különböző szemöldök-készítési technika és a szemhéj kihúzása mellett a száj kontúrvonalának és különböző satírozásának módjaira is megtanítjuk. A sikeresen elvégzett tanfolyam zárónapján a hallgatók oklevelet kapnak. Alaptanfolyamunkat 3 napos egyéni képzés keretén belül is elvégezheti. Az egyéni képzések időpontját rugalmasan alakítjuk ki az Ön igényének megfelelően. Az egyéni képzés díja készülék vásárlása esetén 120.000 Ft + áfa. Alaptanfolyamunkat ajánljuk a teljesen kezdő szakemberek számára, illetve azoknak, akik gyakorló szakemberek, de ismereteiket régen szerezték vagy bizonytalanok a sminktetoválás elméleti vagy gyakorlati kérdéseiben. Modulos rendszerben személyreszabható, illetve 2 napos sminktetováló haladó tanfolyamunkat a már gyakorló szakembereknek ajánljuk, akik szeretnék aktualizálni szakmai ismereteiket, illetve sminktetoválási szolgáltatási palettájukat a legújabb technikákkal kívánják bővíteni. Tanfolyamunkon további tizenöt - legújabb nemzetközi trendszerinti - kreatív technikát és profi korrekciós eljárásokat sajátíthat el, valamint mélyebb ismereteket szerezhet aszínelmélet ide vonatkozó kérdéseiben.
sminktetoválás, tanfolyam, oktató, profi, szakember, szakma, korszerű
A Kozmetikai tetoválás linkgyűjtő szerkesztője: ismeretlen

Kozmetikai tetoválás

Üzenet a szerkesztőnek | Linkajánlás | Hibabejelentés | Médiaajánlat